Відбулася зустріч з Сергієм Грабаром

Інститут української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка започаткував серію творчих зустрічей зі своїми випускниками!

 

27 лютого викладачі та студенти Інституту української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка радо вітали у своїх стінах випускника нашого інституту, українського письменника і перекладача, члена Національної спілки письменників України, члена Ради та Президії НСПУ, автора новел, статей і публіцистичних матеріалів з питань історії, культури, релігії, літератури та живопису Сергія Грабара.

 

Грабар 1

Автор з приємністю згадував роки навчання в університеті, викладачів, що вплинули на формування світогляду молодого митця, зокрема П.К.Волинського, Ю.С.Кобелецького, М.Я.Плющ.

Грабар 2

Письменник презентував свої нові новели, лірико-філософські етюди, ділився секретами майстерності та успіху, планами на майбутнє в літературі – поділився зі студентами найсокровеннішим. Сергій Грабар побажав усім, у кого є перші спроби пера, не відкладати письменство на потім, а натхненно реалізовувати свій творчий потенціал.

Грабар 3