Україна - єдина країна

DSC 0279Мій рідний край

Інститут української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка не залишається осторонь подій, що відбуваються в Україні впродовж року, і які об’єднали український народ. Благодійні акції, збори коштів для підтримки української армії, людей на Сході, патріотичні флешмоби тощо стали звичними явищами сьогодення.

 

За ініціативи директора, професора Висоцького Анатолія Васильовича в Інституті створено настінну карту України, на якій студенти демонструють свої фотографії у національному одязі за регіонами. Цього тижня ми знайомимося зі студентами Інституту, що народилися в мальовничому київському краї, на благодатних землях славетної трипільської культури – батьківщині Андрія Малишка, Володимира Малика, Івана Драча, Івана Дзюби, Ліни Костенко та інших митців.

Карту України в Інституті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка оглянув ректор НПУ імені М.П.Драгоманова, академік Андрущенко Віктор Петрович.

Створенням такої незвичайної патріотичної карти України Інститут підтримує національну ідею єдиної країни України – нашого рідного краю.

Україна – єдина країна!

Богдан Магдич,

студент 207 вс групи

ІУФ та ЛТ імені Андрія Малишка

DSC 0415DSC 0417