Презентація книги сучасного українського письменника Макса Кідрука «Твердиня»

кідрук519 листопада в Інституті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка відбулася зустріч з відомим сучасним українським письменником Максом Кідруком, який презентував свою книгу «Твердиня». Ще не вляглися жваві обговорення навколо першого українського технотрилера «Бот», як його автор презентує чергову новинку – психотрилер «Твердиня».  Книга поєднує в собі елементи пригодницького, гостросюжетний роману, психо- і техно-трилеру, фантастики, тревелогу і навіть детективу, а ще – психологічну напругу, гумористичні історії, містичність, моторошність,  надзвичайно пізнавальне історичне підґрунтя і шалений дух пригод. І все це у кращих традиціях Стівена Кінга. 

Це вже не перший візит Макса до наших студентів, тому його чекали, здавалося, всі. Напередодні, щоб якось відзначити цю подію, студенти обрали улюблені вислови М. Кідрука й урочисто обвішали ними всі стіни коридорів.

Заповнена аудиторія із захватом слухала неймовірно цікаву презентацію, що супроводжувалася відеороликами та бук-трейлерами, цілою низкою цікавих фактів про давні цивілізації та новітню техніку, ставлячи купу запитань як собі, так і письменникові.

Психотрилер «Твердиня» розповідає про п’ятьох студентів – українця, росіянина, шведа, американця та японку, – які через ланцюжок загадкових обставин вирушили до Перу на пошуки загубленого міста інків – Паїтіті. Що їх чекає? Які перешкоди (а як же без них) стануть на їхньому шляху? Чи залишаться вони друзями після пережитого і чи взагалі переживуть  ці події? Відповіді на ці запитання чекають вас під палітуркою.

кідрук1кідрук2кідрук3

 

У результаті захоплені студенти до останнього не відпускали Макса Кідрука, випитуючи бодай якісь деталі наступних книжок, зокрема трилеру «Жорстоке небо», і запрошуючи його в наш Інститут уже з наступною книгою «На Зеландію!», яка очікувано вийде взимку.

кідрук6

кідрук7

 

Тож чекаємо нових зустрічей!