Українська мова

     Кількість людей, які прагнуть пізнати Україну збільшується щороку. Зрозумілим є те, що знайомство з нашою країною у багатьох викликає бажання вивчати українську, високорозвинену мову з давніми писемними традиціями, мову, якою сьогодні спілкується багатомільйонний народ.

    Окрім України, українською розмовляють українці Польщі, Чехії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Сербії, Хорватії, Канади, США, Бразилії, Австралії, Молдови, Казахстану, Киргизстану, Росії (Воронезька, Ростовська області, Краснодарський і Ставропольський краї, Поволжя, Алтай, Далекий Схід) та інших країн.

    Українська мова – це мова культури. Оволодіти нею значить отримати доступ як до цінних художніх та наукових текстів, так і до музики, театру, телебачення тощо.

   Українська мова – це мова освіти. Все більше іноземних студентів приїздить в Україну для навчання у наших університетах, академіях.

                 Українська мова – це мова мандрівок. З кожним роком усе більше туристів подорожує шляхами нашої держави та знайомиться з її неоціненними скарбами, що збереглися дотепер.

                Знання української мови перетворить Вашу подорож Україною у справжнє задоволення. А гостинність українців та чарівна природа запам’ятаються назавжди.

 

 

  alt