Що таке прокрастинація і як з нею боротися?

DSC 0059

Лекціяпро прокрастинацію

від благодійної організації Klitschko Foundation

6 листопада 2019 року на факультеті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка відбулася лекція про прокрастинацію від благодійної організації Klitschko Foundation. Гордістю для нас є те, що одним із спікерів була Олеся Гусєва - студентка нашого факультету.

 

Разом із нею цікавою інформацією поділився Дмитро Канєвський.
Молоді, але потужні лектори розповіли в жартівливій, сучасній формі про те, як раціонально розподіляти час, як не планувати більше своїх сил, активно закликали спати і їсти, адже для студентів ці дві речі – найбільш складно реалізувати.
Використовуючи меми та приклади з університету, спікери забезпечили студентам мотивацію не стояти на місці , а діяти! За цю допитливу годину ми встигли і практично потренуватися,а тому слід відзначити далекоглядність спікерів та продуманість заходу.

Корисною була також інформація про організацію Klitschko Foundation.
Так, наші студенти вкотре доводять, що вони найкращі!
Студентське життя не обмежується лише парами, адже якщо захотіти, то можна розвиватися, вдосконалюватися і в позаурочний час.
Дякуємо
вам, дорогі спікери! Ми обіцяємо не відкладати наші справи на потім, бути зібраними та свідомими, а ще обов'язково йти до мети, чого і вам бажаємо!

Уперед до нових вершин!

Софія Денисюк,

                                                          голова Студентського парламенту факультетуDSC 0001DSC 0002DSC 0033DSC 0081DSC 0098DSC 0143DSC 0148