Майстер-клас Юлії Віцько. Чому з деякими людьми ти відразу знаходиш спільну мову, а з іншими розмова зовсім не клеїться?

7

24 вересня на факультеті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка в арт-просторі «SKLO» відбулася зустріч із Юлією Віцько – польським спікером, бізнес-тренером, засновником і директором консультативно-навчальної компанії «Business Mentor». Юлія провела із нашими студентами своєрідний психологічний тренінг на визначення «домінантних енергій». Так, студентиза допомогою тесту змогли чітко визначити, хто "жовтий" (веселий, екстримальний, «стрибає з парашутом»), хто "синій" (чіткий у поглядах, оперує здебільшого фактами) або ж "зелений" (відданий, добрий друг, людина, готова жертвувати чимось своїм, якщо отримує віддачу) чи "червоний" (прямолінійний, різкий, впертий, комунікабельний).

 

До кожного типу енергії були подані своєрідні інструкції для спілкування з такими людьми: що можна їм казати і з ними робити, а от в яких випадках краще не експерементувати й не випробовувати долю.

Це була активна, цікаво проведена лекція, з неочікуваними відкриттями, підтвердженням наших думок або їх науковим обґрунтуванням.

Дякуємо, пані Юліє! Чекаємо наступної зустрічі!

Юлія Березовська, студентка 2 курсу

123456891011