Профорієнтаційна зустріч із базою практики студентів-видавців

zustric15 квітня 2017 року відбулася традиційна профорієнтаційна зустріч студентів факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка з представниками ВД «Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку» – провідною базою практики студентів-видавців, з якою факультет співпрацює упродовж уже багатьох років. 

 

    Провідний менеджер з персоналу Тетяна Соломенко та головний редактор видань напрямку «Освіта», «Медицина» Катерина Алексеєнко розповіли про видавництво, особливості проходження в ньому практики, можливості подальшого працевлаштування і співпраці, нові технологічні засоби організації редакційних і видавничих процесів.

Студенти, які вже проходили практику в «МЦФЕР», розповіли про свій досвід роботи й навчання у видавництві.

Редактори «МЦФЕР» відзначили, що задоволені нашою багаторічною співпрацею і якістю підготовки студентів. Наші випускники успішно працюють у видавництві на різних посадах. Приємний для нас комплімент!

ВД «МЦФЕР» на ринку з 1998 року. Саме 5 квітня їм виповнилося 19 років. Наші гості завітали до нас якраз у день народження свого видавництва. Щиро вітаємо їх зі святом, зичимо успіхів і дякуємо за плідну співпрацю! 

                                                                 Прес-служба факультету

zustr2