Профорієнтація

ПОР1Студентка 3 курсу Інституту української філології та літературної творчості імені А.Малишка НПУ імені М.П. Драгоманова Кеба Яна разом зі студенткою 4 курсу Інституту іноземної філології провели профорієнтаційну роботу в ЗОШ №1 смт Володарка Київської області 14 березня 2014 року — презентували роботу нашого університету.

Вони мали змогу розвовісти учням 10-11 класів про переваги нашого університету та донести інформацію щодо вступу до нього.

 

Під час виступу присутні переглянули презентацію, де краще познайомилися з життям та розпорядком університету. Цікава й корисна інформація презентації сподобалася присутнім і зацікавила чимало учнів.

Також студенти відповідали на запитання, які цікавили глядачів. В основному вони стосувалися різноманітності спеціальностей, умов проживання та студентського життя. Студенти запевнили, що НПУ імені М.П.Драгаманова — провідний університет України, тут є весь спектр як педагогічних, так і непедагогічних спеціальностей. Розповіли про можливість наших студентів проживати в охайних гуртожитках, отримувати високу стипендію за відмінні успіхи в навчанні. Також школярі дізналися про активне студентське життя в нашому університеті, адже наукові конференції, робота з іноземцями, екскурсії визначними місцями, зустрічі з видатними людьми — все це є невід”ємною частиною життя університету.

У кінці  виступу студенти повідомили наші координати та запросили на день відкритих дверей, адже краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

Отже, профорієнтаційна робота пройшла плідно й успішно. Слухачі зрозуміли, що НПУ імені М.П.Драгоманова — університет європейського рівня, який відкриває значні можливості, дає глибокі знання та дарує незабутні студентські роки. Ми впевнені, що незабаром більшість випускників стануть абітурієнтами, а потім і студентами нашого університету.

ПОР2

ПОР1

ПОР